Уједињена Црна Гора, Одбор Бар / - Уједињена ЦГ
26/12/2021 u 11:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нови одбор Уједињене ЦГ у Бару: Частан посао за часне људе

Барани су дужни да субину свог града не препусте у руке потрошеним политикама и извиканим политичирама. Ако се склоне пристојни, паметни и вриједни људи под налетом неукуса сваке врсте, онда ћу судбину нашег и нама драгоцјеног свијета одређивати полусвијет, казао је Даниловић

На синоћ одржаној сједници у Бару Уједињена ЦГ је изабрала свој нови одбор. Општинска структура Странке оснажена је са двије трећине нових чланова па је и у Одбору велики број нових лица, саопштено је из ове странке.

На првој наредној сједници новопроглашене страначке организације биће изабран предсједник и предсједник Извршног одбора као и остала тијела предвиђена статутом.

Одбор је прогласио лидер странке Горан Даниловић. Сједници су присуствовали и члан Предсједништва Уједињене, посланик др Владимир Добричанин, потпредсједник Извршног одбора Александар Ракочевић и политички савјетник Зоран Николић.

Даниловић је у обраћању саопштио да странка почиње новом снагом и с новим људима нудећи политику разборитости и пристојности.

- Барани су дужни да субину свог града не препусте у руке потрошеним политикама и извиканим политичирама. Ако се склоне пристојни, паметни и вриједни људи под налетом неукуса сваке врсте, онда ћу судбину нашег и нама драгоцјеног свијета одређивати полусвијет. Имамо снагу да сами изађемо на барске изборе. Ви ћете донијети одлуку о томе када дође вријеме. Људи нам вјерују јер не нудимо похлепу и популизам. На прољећним изборима бићемо нова снага с тим што то више неће бити "позитивно или пријатно  изнанадење", како су неки тумачили наш успјех у самосталном наступу на мојковачким изборима. Не! Од нас се сада очекује да успијемо и ми тај успјех обећавамо Баранима. Успјећемо и у другим градовима и доказати да политика није превара и трговина него частан посао за часне људе - рекао је Даниловић између осталог током свог обраћања.

Чланови новог Одбора Уједињене ЦГ у Бару су:  Ранка Цица Шљиванчанин (просвјетни радник, васпитачица), Марина Орландић -  Стаматовић (дипл. економиста), Смиљана Вукићевић (инж. металургије – мр Хемијске и еколошке технологије), Горица Бајчета (угоститељ), Љубинка Лаловић (проф. књижевности), Нела Дабановић (проф. филозофије), Виолета Каршик (Висока медицинска школа), Радмила Влаовић (дипл. економиста), Јасминка Марковић (трговац), Зоран Новаковић (дипл. инж. информатике),  Иван Милошевић (мр туризмолог), Дарко Храстински (дипл. менаџер безбједности), Јован Марковић (пензионер), Слободан Млађеновић (дипл. правник), Милан Бркан (угоститељ), Миладин Ракочевић (оптичар), Велибор Петрушић (струковни мастер економије), Иван Ђукић (дипл. инж. рударства), Мило Укшановић (дипл. специјалиста наутике), Ацо Ћорић (дипл. економиста), др Стеван Амановић (др медицине), Милорад Ђоновић (професор физичке културе), Миленко Цебаловић (спец. струковни инжењер саобраћаја и животне средине), Миличко Вуковић (дипл. економиста) и Александар Ракочевић (менаџер - мастер за безбједност).

Одбор ће убрзо, након прве радне сједнице, бити и проширен, а представници Одбора позвани су и на заказану Другу, редовну Скупштину Уједињене која ће се одржати у Подгорици 16. јануара.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 07:56