Котор ових дана / -Б.М.
22/11/2021 u 06:57 h
Biljana MarkovićBiljana Marković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Новогодишњи дочек у Котору под знаком питања

И поред великог интересовања које је изазвао најављени програм за Нову годину, са Здравком Чолићем као главном звијездом, ако одлука надлежних институција буде да се програми на отвореном забране, ми ћемо је испоштовати, изјавио је за "Дан" в.д. директора ТО Котор

Туристичка организација Котор, као озбиљна и одговорна организација, придржаваће се свих одлука Министарства здравља, као и радних тијела задужених за праћење епидемијске ситуације, поручују из ЛТО.

– И поред великог интересовања које је изазвао најављени програм за Нову годину, са Здравком Чолићем као главном звијездом, ако одлука надлежних институција буде таква да се програми на отвореном забране, ми ћемо исту испоштовати – изјавио је за "Дан" вршилац дужности директора ТО Котор Јован Ристић.

О алтернативним програмима, прилагођеним ситуацији у којој се налази наша земља, "а на којима увелико радимо", јавност ће, каже, благовремено обавијестити путем медија и друштвених мрежа.

– Позивам грађане, привреднике и институције да буду одговорни и придржавају се прописаних мјера и одлука. У противном, отказивања новогодишњих прослава неће имати смисла, а довешћемо у питање и одвијање зимске сезоне – поручио је Ристић.

Иначе, тренутно на которској ривијери одмара 526 пријављених гостију, од којих у хотелима 65, у приватном смјештају 453, а у хостелима свега осам, што је 87 одсто оствареног у односу на 2019. годину.

– Молимо све грађане, као и наше госте, да се придржавају епидемијских мјера, а оне који се нису вакцинисали да то учине што прије и тако заштите и себе и друге. Такође, препоручујемо власницима туристичких и угоститељских објеката да својим и примјером својих запослених, али и маркетингом путем друштвених мрежа, веб сајтова и медија, позову своје госте на вакцинисање – наводе из ТО Котор.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 09:19