Најбољи примјери волонтеризма у Бару / - Фото: НВУ Жене Бара
01/01/2022 u 11:27 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

НВУ „Жене Бара” и Народна кухиња најљепши примјери волонтерства

Предсједница ЛЦ Бар Антибарис је активисткиње Народне кухиње и НВУ „Жене Бара” упознала са мисијом и начином рада Лајонса, а обострано је исказана жеља да се оствари сарадња ове двије волонтерске хуманитарне организације у корист локалне заједнице.

Представници Лајонс клуба (ЛЦ) Бар Антибарис посјетили су Народну кухињу НВУ „Жене Бара” уручили донацију за Народну кухињу и подржали активности ових барских хуманитарки.

Предсједница ЛЦ Бар Антибарис Љиљана Лукшић захвалила је чланицама НВУ „Жене Бара” на њиховом доприносу акцији Лајонса за реконструкцију амбуланте у Вирпазару.

Лукшић је активисткиње Народне кухиње и НВУ „Жене Бара” упознала са мисијом и начином рада Лајонса, а обострано је исказана жеља да се оствари сарадња ове двије волонтерске хуманитарне организације у корист локалне заједнице.

-Народна кухиња и НВУ „Жене Бара” најљепши су примјери волонтерства у Бару, и то треба да служи цијелом граду за понос и примјер. Упознали смо се са начином функционисања Народне кухиње, задивљује енергија ових волонтерки и чињеница да свакодневно спремају по 250 оброка за наше суграђане који их себи не могу приуштити - казала је Лукшић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 05:17