Bazar u Gusinju / - FOTO: OPšTINA GUSINJE
03/02/2024 u 23:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Održan bazar u Gusinju

Bazar je, kako je saopšteno, okupio veliki broj izlagača, a najmlađi su imali priliku da uživaju na klizalištu i zabavnom parku na trgu

Gusinje je danas bilo centar okupljanja brojnih posjetilaca iz Crne Gore, a razlog je održavanje zimskog bazara u okviru manifestacije ‘Gusinje Winter fest’, na gradskom trgu.

Bazar je, kako je saopšteno, okupio veliki broj izlagača, a najmlađi su imali priliku da uživaju na klizalištu i zabavnom parku na trgu.

Od 19 sati za sve prisutne je upriličen muzički program, te obezbijeđeno klizalište.

U saopštenju se navodi da Opština Gusinje nastoji da u periodu poslijepraznične atmosfere, završenog raspusta, aktivnostima upotpuni svoju turističku ponudu.

- Uzevši u obzir sve turističke potencijale naše opštine, te analizirajući turističku ponudu mnogo većih gradova, odlučili smo da krajem januara započnemo sa aktivnostima, koje su u svim gradovima već završene. Naši sugrađani i brojni turisti imaju priliku koristiti klizalište, koje će ako vremenski uslovi posluže trajati do kraja marta - naveli su u saopštenju.

Ističu da ovih dana u toj opštini boravi veliki broj turista i ljubitelja Prokletija.

- Uvjereni da je bogata gastronomska ponuda zadovoljila čula svakog posjetioca koji su se odlučili posjetiti bazar, pozvamo sve turiste i sugrađane da svojim prisustvom uveličaju ovu manifestaciju i kroz zabavan program koji predstoji uživaju u zimskim čarolijama - poručuju iz Opštine Gusinje.

Organizatori događaja su Opština Gusinje, Centar za kulturu, Turistička organizacija Gusinje i Osnovna škola ‘Džafer Nikočević’.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 11:57