/ Фото: Архива Дана
27/05/2021 u 07:39 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Опрезно возите, могући су одрони

Повољне временске прилике омогућавају да се и саобраћај одвија несметано, поручују из АМСЦГ

Из Ауто-мото савеза саопштили су јутрос да повољне временске прилике омогућавају да се и саобраћај одвија несметано.

- Скрећемо пажњу на могућу појаву одрона на дионицама које пролазе кроз усјеке. Неопходна је опрезна вожња и поштовање правила саобраћаја- наводе у извјештају. 

До 1. јуна због извођења радова у склопу реконструкције магистралног пута М-6 дионица Михаиловица-Пљевља одобрава се тотална обустава саобрацаја за све врсте возила у термину од 9 до 11 и од 13 до 15 сати. 

Од 28. априла до 28. маја због извођења минерских радова у склопу реконструкције регионалног пута Р-3 дионица Пљевља-Метаљка доћи ће до тоталне обуставе саобраћаја за све врсте возила у термину од 9 до 11 и од 14 до 16 сати.

Због извођења земљаних и тунелских радова у склопу реконструкције магистралног пута М-5 дионица Рожаје-Шпиљани доћи ће до потпуне обуставе саобрачаја у термину од 8 до 11 и од 13.30 до 16.30 сати.

Такође, данас ће због извођења минерских радова на овом путном правцу доћи до обуставе саобраћаја у термину од 9 до 15 сати.

До 20. јула на магистралном путу М-3 Даниловград-Подгорица због извођења радова на реконструкцији магистралног пута дошло је до промјене режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјестима извођења радова уз повремене прекиде не дуже од 15 минута.

До 30. децембра гна регионалном путу Цетиње-Чево због радова на изградњи магистралног пута Цетиње-Никшић доћи ће до обуставе саобрачаја за све врсте возила у термину од 9.00 до 11 сати и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида саобраћаја не дужих од 15 минута.

Од 9. марта до завршетка радова због извођења геолоских радова на магистралном путу М-3  Шћепан  Поље – Никшић ,дионица Заборје – Јасеново Поље одобрава се промјена режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни .

Због извођења радова уз магистрални пут М-1 Мељине-Липци локалитет Бијела-Kаменари одобрава се промјена режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења радова.

Привремено се од 18. маја до 15. јуна бог радова поред маг пута М-1 дионица Дебели Бријег –Мељине локалитет Топла одобрава промјена резима саобрацаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења радова.

АМСЦГ је такође саопштио да ће данас због извођења радова на измјештању дистрибутивног цјевовода на магистралном путу М-11 Лепетане-Kртолска раскрсница у мјесту Тиват доћи до промјене режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења радова.

Од 20. маја до 20. јуна због извођења асфалтерских радова у оквиру инвестиционог одрзавања коловоза на маг.путу Подгорица-Рибаревине саобраћај ће се обављати једном траком наизмјенично на мјесту иyвођења радова у интервалу од 7 до 19 сати.

Због извођења асфалтерских радова у оквиру инвестиционог одржавања коловоза  на магистралном путу М-2 дионица Подгорица-Божај доћи ће до промјене режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења радова  у термину од 7 до 19 сати у периоду од 20. маја до 3. јуна. 

Улазак и излазак из Црне Горе се преко граничних прелаза обавља свакодневно током 24 сата.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 22:40