/ Фото: Иван Петровић Ипе
26/11/2021 u 09:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Опрезно возите због одрона, путеви су мокри

Возачима се савјетује да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима

У Црној Гори јутрос се саобраћа по мокрим путевима, а учесталих ситних одрона има на дионицама које пролазе кроз усјеке, саопштено је из Ауто мото савеза.

Возачима се савјетује да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима, преноси Мина. 

Употреба зимских гума обавезна је до 1. априла, на путевима гдје је то назначено саобраћајном сигнализацијом, без обзира на то да ли на том путу постоје зимски услови.

На магистралном путу Рожаје-Шпиљани саобраћај ће бити обустављен од осам до 11, од 13 сати и 30 минута до 16 сати и 30 минута и од 21 сат до поноћи. Ван тих термина саобраћај је на мјестима радова регулисан семафорском сигнализацијом.

Саобраћај на путу Пљевља-Метаљка биће обустављен од 12 до 16 сати због асфалтирања.

Због изградње магистралног пута Цетиње - Никшић, саобраћај на регионалном путу Цетиње-Чево биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида не дужих од 15 минута.

На магистралном путу М-3 Даниловград – Подгорица због реконструкције саобраћа се једном траком наизмјенично на мјестима радова, а могући су краћи застоји, не дужи од 15 минута.

На магистралном путу М-3, дионица Kомански мост-Подгорица, промијењен је режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту радова.

Због радова на магистралном путу М-4, дионица Подгорица-Тузи, затворена је једна трака булевара.

На магистралном путу М-1, дионица кроз Бечиће, саобраћа се у складу са постављеном саобраћајном сигнализацијом.

На путевима Рибаревине – Бијело Поље – Барски мост, Рибаревине – Беране – Рожаје – Шпиљани, Беране –Андријевица – Плав – Гусиње – Грнчар, Рожаје – Kула – Стубица и Мост Зелени – Вуча, доћи ће до промјене режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни од седам до 19 сати.

Због реконструкције главног цјевовода на регионалном путу Р-18 Пљевља-Градац-Шула у улици Ослобођења доћи ће до потпуне обуставе саобраћаја за све врсте возила. Омогућено је коришћење алтернативног пута.

Саобраћај на регионалном путу Беране - Петњица је због санације клизишта промијењен са двосмјерног на једносмјерни уз повремене прекиде не дуже од 30 минута.

На првој дионици ауто пута Подгорица-Матешево забрањен је пролаз за вријеме радова.

Пролаз је једино дозвољен возилима која посједују пропусницу компаније ЦРБЦ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

24. maj 2022 23:54