Синдикат полиције / - фото: Општина Бар
31/05/2022 u 14:37 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Општина Бар и Синдикат безбједносних институција: Створени сви предуслови за почетак изградње стамбеног објекта

Раичевић је поручио да се коначно стварају сви предуслови да се отпочне са изградњом објекта, чему су и Општина и Синдикат били максимално посвећени

Предсједник Општине Бар Душан Раичевић и предсједник Синдиката безбједносних институција Младен Шушкавчевић потписали су Уговор о накнади за комунално опремање грађевинског земљишта а сходно одлуци Скупштине Општине Бар којим локална управа даје допринос у релизацији овог пројекта, изградњи стамбеног објекта за запослене у безбједносним институцијама.

Раичевић је поручио да се коначно стварају сви предуслови да се отпочне са изградњом објекта, чему су и Општина и Синдикат били максимално посвећени. “Заједничким дјеловањем успјели смо да дођемо до једног репрезентативног идејног рјешења самог објекта за које је главни државни архитекта издао сагласност.”

Раичевић је казао да је увјерен да ће ово бити само један од пројеката који ће се успјешно релизовати на територији барске општине, чиме се рјешава једно од најважнијих животних питања, стамбено питање великог броја суграђана те да ће Општина увијек бити партнер на таквим пројектима. Осим тога, Раичевић је поручио да као локална заједница добијамо потпуно нову урбану зону у ужем центру града која ће се уредити на савремен начин и пружити нови квалитет живота.

Младен Шушкавчевић, предсједник Синдиката, поручио је да овај пројекат значајан за све, а посебно за запослене у овом сектору у Бару којих је преко 250, а који ће имати прилику да ријеше стамбено питање. “Упркос епидемији и кризи која је била велики изазов, Општина Бар и Синдикат као партнер ипак успјешно довршавају процес.”, казао је он и захвалио се Општини Бар и Скупштини Општине на доприносу који је веома значајан.

Општина Бар ће на овој локацији опремити грађевинско земљиште, изградити објекте инфраструктуре, приступни пут, хидротехнику и јавну расвјету. Изградњом објекта добиће се и значај број нових паркинг мјеста али и нове зелене површине што ће допринијети атрактивности овог локалитета али и квалитету живота у овом дијелу града. Општина Бар у континуитету даје допринос и партнер је свакој иницијативи која утиче на побољшање услова живота и рјешавање најзначајнијих животних питања својих суграђана свих категорија становништва, засполених, пензионера и осјетљивих друштвених групa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 18:05