Илустрација / - Internet
24/11/2021 u 09:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Општина Будва организује обуку за израду веб сајтова

Обуку за ажурирање веб саjта и додавање нових производа ће водити Владимир Вратница испред фирме „Лаганоо”

Секретариjат за привреду Општине Будва у сарадњи са фирмом „Лаганоо” у четвртак организуjе бесплатну обуку за ажурирање веб саjтова и израду онлајн интернет продавница

– Позивамо све заинтересовне привредне субjекте да ће се сали Скупштине Општине Будва у четвртак 25. новембра са почетком од 14 часова одржати обука за ажурирање веб саjта и израду онлајн интернет продавница. Обука jе везана за све привредне субjекте а у вези донациjе и бесплатне израде 50 саjтова за коjе jе Општина а у партнерству са фирмом „Лаганоо” недавно расписала конкурс – наводе из Општине Будва.

Оваj проjекат Секретариjата за привреду Општине Будва на чиjем jе челу Славица Масловар има за циљ да помогне развоjу пословања привредних субjеката на териториjи општине Будва, без обзира на дjелатност и капацитете предузећа. Општина Будва, у сарадњи са агенциjом „Лаганоо”, препознала jе потребе да помогне привредницима да позиционираjу своjе пословање у онлајн свиjету и прилагоде се дигиталним промjенама коjе се непрекидно дешаваjу.

Обуку за ажурирање веб саjта и додавање нових производа ће водити Владимир Вратница испред фирме „Лаганоо”.​

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 17:45