Делић и Макевић / - фото: Општина Мојковац
18/02/2022 u 13:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Општина Мојковац наставила сарадњу са представницима манифестације "Црна Гора у ритму Европе"

Ово је само један у низу пројеката који за циљ имају обогаћивање културног и забавног живота младих у нашој општини, казао је Делић

Представници манифестације "Црна Гора у ритму Европе'' и Општине Мојковац потписивањем новог уговора наставили су заједничку сарадњу, којом се омогућава дјеци из мојковачких основних и средњих школа и младима да учествују на престижном музичком такмичењу, саопштено је из Општине Мојковац.

Предсједник  Веско Делић угостио је директора програма Давида Макевића и истакао да је са задовољством прихватио партнерство у овом пројекту.

- Ово је само један у низу пројеката који за циљ имају обогаћивање културног и забавног живота младих у нашој општини. Увјерен сам да ће кроз овај вид музичке манифестације наши млади имати могућност да се упознају са различитим културама и усавршавају музичке вјештине - казао је Делић.

Он је истакао да ће овај пројекат пружити шансу младима од 12 до 21 године да покажу свој таленат али и да на најбољи начин представе Мојковац.

Директор програма Давид Макевић истакао је, да је са данашњим даном Општина Мојковац петнаеста општина која се укључује у пројекат „Црна Гора у ритму Европе“.

image

Делић и Макевић

- фото: Општина Мојковац

- Драго ми је што се и овога пута пројекат препознао  у мојковачкој локалној самоуправи и што нови људи на челу ове Општине имају могућност да подрже овакве ствари. Наш циљ је да подстичемо и развијамо младе таленте и да имамо добру комуникацију са локалним самоуправама - рекао је Макевић.

Он је подсјетио да је пројекат „Црна Гора у ритму Европе“ један од водећих у региону.

- Ми се реализујемо и БиХ, Србији, Црној Гори и у другим земљама Европе које за циљ имају препознавање младих талената“. Од почетка имамо добру сарадњу са црногорским локалним самоуправама. Овом приликом позивам све заинтересоване да се прикључе. Такође, напомињем да ће једна од амбасада Европе, Израела или Аустралије бити додијељена самој локалној самоуправи Мојковац -закључио је Макевић.

Подсјећања ради пројекат „Црна Гора у ритму Европе“ реализује се од 2016. године у Црној Гори.

Ккако се наводи у саопштењу, аудиција ће се одржати у сриједу, 2.3.2022. године у Центру за културу „Ненад Ракочевић“ - Мојковац, са почетком у 19 часова.

Право учешћа имају пјевачи и плесачи од 12 до 21 године.

Начин пријаве:

За пјевање је неопходно послати свој видео извођења пјесме до једног минута. За плес послати име, презиме и град на Инстаграм страници @ritamevrope или путем вајбера на +381606555013

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 19:41