Награђени ученици Средње стручне школе / -Б.Је.
18/06/2021 u 20:48 h
Božidar JelovacBožidar Jelovac
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Општина Пљевља организовала пријем за најбоље ученике Средње стручне школе

Знам да сте у задњих годину дана дошли до истог закључка, да вам је најљепша година живота остала у сијенци корона вируса казао је Митровић

ПЉЕВЉА – У сали Скупштине општине Пљевља, уз присуство представника локалне самоуправе, професора и родитеља, ученицима Средње сручне школе који су добитници престижне дипломе "Луча" уручене су пригодне награде. Диплому "Луча I" добила је ученица Данка Џарић, док су добитници дипломе "Луча II":Јелена Мрдак, Лука Лучић, Марија Кунарац, Светлана Кљајевић, Емилија Ненезић, Раде Деспотовић, Љубисав Зорић и Јована Танасковић.

– Знам да сте у задњих годину дана дошли до истог закључка – да вам је најљепша година живота остала у сијенци корона вируса. Како је у цијелом свијету, тако је било и код нас, прилагођавали смо се и прилагодили. Не сумњам уопште у вас и знам да ћете, ма којим путем изаберете ходати, бити први. Желим нагластити да Средња стручна школа по први пут у историји има оволики број ђака који су добитници дипломе "Луча", па користим прилику да се захвалим свима због доприноса, казао је директор школе Миљан Митровић.

Добитници дипломе "Луча I" уз диплому добили су поклон књигу, али и новчани износ од 100 еура. Новчани износ од 50 еура добили су добитници дипломе "Луча II". Покровитељ новчаних давања је Општина Пљевља

Протеклих година у Средњој стручној школи мали број ученика са свим петицама правдан је причом да у стручним школама ученици нијесу заинтересовани за одличан успјех, као и да је у тим школама тешко постићи одличан успјех из свих предмета. Ова генерација све то је демантовала.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 13:57