/ - FOTO - UNSPLASH: JOHN SCHNOBRICH - ilustracija
31/07/2023 u 09:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Opština Tivat uvela mogućnost online plaćanja poreza

Sekretarka za finansije u Opštini Tivat, Lidija Bakalbašić, kazala je da je Sekretarijat za finansije implementirao novu mogućnost online plaćanja

Opština Tivat uvela je mogućnost online plaćanja poreza, taksi i naknada, saopšteno je iz te lokalne samouprave.

- Odabirom opcije "servis građana" na naslovnoj strani opštinske internet prezentacije (www.opstinativat.me), u padajućem meniju pojavljuje se podnaslov "online plaćanje"- navodi se u saopštenju Službe predsjednika opštine.

Na linku https://opstinativat.me/payonline/ moguće je izvršiti uplatu poreza na nepokretnosti, turističke takse i naknade za lokalne puteve.

Sekretarka za finansije u Opštini Tivat, Lidija Bakalbašić, kazala je da je Sekretarijat za finansije implementirao novu mogućnost online plaćanja.

- Poreski obveznici sada su u prilici da na brz, siguran i jednostavan način izvrše svoje finansijske transakcije putem naše online platforme- navela je Bakalbašić.

Prema njenim riječima, uvođenjem mogućnosti online plaćanja, omogućava se poreskim obveznicima značajna ušteda vremena.

- Umjesto tradicionalnih metoda plaćanja koje podrazumijevaju fizičko prisustvo na šalterima ili plaćanje putem ino-doznaka uz velike provizije, poreski obveznici sada mogu jednostavno i brzo izvršiti svoje obaveze putem internet platforme, gdje god da se u svijetu nalaze- navela je Bakalbašić.

Dostava poreskih rješenja putem pošte će se obaviti uz avgustovske račune, a isti se, kako je ranije objavljeno, mogu preuzeti na sajtu Opštine ili u prostorijama Sekretarijata za finansije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 09:18