Награђени ученици ОШ ”Милија Никчевић” / -Фото фб. школе
18/06/2021 u 20:39 h
Biljana BrašnjoBiljana Brašnjo
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Основна школа "Милија Никчевић" испратила 97 полуматураната

Од 97 полуматураната 40 је постигло одличан успјех, 33 је врло добро, 23 ученика имају добар и један има довољан успјех, саопштили су из школе

НИКШИЋ– Основна школа (ОШ) "Милија Никчевић" ове године испратила је генерацију од 97 полуматураната који су постигли изванредне резултате током претходних девет година школовања. На свечаности директорица школе Славица Перошевић за шеснаест ученика уручила је дипломе "Луча" и пригодне поклоне и честитајући им на том признању истакла је да су у установи поносни што је још једна генерација стасала у одговорне младе људе који ће успјешно савладати изазове који им предстоје.

– Од 97 полуматураната 40 је постигло одличан успјех, 33 је врло добро, 23 ученика имају добар и један има довољан успјех, саопштили су из школе.

Диплому "Луча" добили су Тамара Аџић, Андреа Мијовић, Кристина Булатовић, Анђела Бојовић, Сара Ровчанин, Борис Кнежевић и Миа Ненезић из одјељења 9-1 којем је разредни старјешина била Ангелина Јањушевић. У 9-2, којем је одјељенски старешина била Јасна Мараш, "Луча" је припала ученицима Василију Кнежевићу и Георгију Кнежевићу. Одјељенски старешина 9-3 била је

Нада Симовић, а "Лучу" су добили Мила Мијушковић, Сара Никчевић и Исидора Поповић. У 9-4 Лучоноше су Миа Контић, Сара Савићевић, Стефан Шушић и Јована Вујичић а разредни старјешина им је био Стево Благојевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 21:13