foto: Željko Šapurić / - FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć
06/03/2023 u 14:08 h
Nevena BulajićNevena Bulajić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Otvoren Osmomartovski bazar u Nikšiću

TO Nikšić u saradnji sa Opštinom Nikšić drugu godinu zaredom organuzuje Osmomartovski bazar koji će trajati od 6. marta do 13. marta na Trgu slobode

U Nikšiću je danas na Trgu slobode otvoren Osmomartovski bazar. Predsjednik TO Nikšić Mitar Barać kazao je da je ovo druga godina da se u saradnji sa Opštinom Nikšić obilježava Dan žena.

- TO Nikšić u saradnji sa Opštinom Nikšić drugu godinu zaredom organuzuje Osmomartovski bazar koji će trajati od 6. marta do 13. marta na Trgu slobode. Za preduzetnike koji su se javili na Javni poziv koji je trajao do 1. marta podijeljeno je 11 kućica - kazao je Barać.

image

Osmomartovski bazar u Nikšić

- FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć

Barać je istakao da postoji ideja da tokom proljećnih i ljetnjih dana kućice budu svakodnevno aktuelne i da postoje nekoliko prijedloga koje razmatraju u okviru otvaranja suvenirnice u Nikšiću.

image

foto: Željko Šapurić

- FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć

Potpredsjednik Opštine Nikšić Zoran Tomić kazao je da će Opština nastaviti sa tradicijom organizacije raznovrsnih bazara u Nikšiću.

- Nama je cilj da našim damama upriličimo ljepšu atmosferu u odnosu na druge dane u godini i nadamo se da će se naša saradnja sa TO Nikšić nastaviti i ubuduće - istakao je Tomić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 15:29