Поклони за најмлађе Роме / - фото: М.Н.
26/12/2021 u 11:39 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пакетићи за ромске малишане у Бијелом Пољу: Поклони за 30 дјеце

Подијелили смо 30 поклон пакетића за дјецу из комшилука ромске популације. Право је било задовољство видјети осмијехе на њиховим лицима, казао је у име НВО "Помози" један од чланова и оснивача Алдин Пилавац

Гест вриједан пажње урадили су чланови невладине хуманитарне организације "Помози" кад су обрадовали ромску дјецу у насељу Стројтаница, уручивши им поводом наступајућих празника поклон пакетиће.

- Подијелили смо 30 поклон пакетића за дјецу из комшилука ромске популације. Право је било задовољство видјети осмијехе на њиховим лицима. Били су весели и раздрагани, тако да је прави гест што смо показали да су саставни дио наше друштвене заједнице - казао је у име НВО "Помози" један од чланова и оснивача Алдин Пилавац.

Са Пилавцем је био и предсједник Мјесне заједнице Поткрајци Џевад Омеровић, који је иначе и један од активнијих одборника у локалном парламенту.

- Нашим комшијама смо пожељели све најбоље у предстојећим новогодишњим празницима, са жељом да их сретају и прате у здрављу и весељу. Настављамо даље на пољу добра. Сјутра је нови дан за још једно добро, буди и ти дио добра - поручује Пилавац у име НВО "Помози".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 14:27