/ - Cetinje
31/05/2023 u 14:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Počela druga faza rekonstrukcije Ulice Peka Pavlovića

Prijestonica Cetinje je u prethodnom periodu završila radove na prvoj fazi ovog projekta, koji su obuhvatali sanaciju, asfaltiranje, obilježavanje saobraćajnice i postavljanje saobraćajne signalizacije

 

Sekretarijat za stambeno komunalne poslove i saobraćaj Prijestonice Cetinje započeo je radove na rekonstrukciji i sanaciji drugog dijela Ulice Peka Pavlovića.

- Radovi se izvode u okviru tendera „Radovi na unapređenju gradskih saobraćajnica Prijestonice Cetinje“ i podrazumijevaju sanaciju i asfaltiranje glavne saobraćajnice - saopšteno je iz Prijestonice.

Podsjećamo, Prijestonica Cetinje je u prethodnom periodu završila radove na prvoj fazi ovog projekta, koji su obuhvatali sanaciju, asfaltiranje, obilježavanje saobraćajnice i postavljanje saobraćajne signalizacije.

- Projekat se realizuje kroz Program razvoja Prijestonice za 2023. godinu i finansira se iz kapitalnog budžeta predviđenog Zakonom o Prijestonici. Izvođač radova je Asfalt-beton gradnja d.o.o. Podgorica - zaključeno je u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:03