/ - фото: ОПШТИНА ЦЕТИЊЕ
29/12/2021 u 11:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Почиње изградња зграде за социјално становање

Објекат би требало да има 30 станова, од којих пет гарсоњера, 13 једнособних станова, 11 двособних и један трособни стан

Градоначелник Пријестонице Александар Кашћелан и извршни директор цетињске компаније Бомбетон Небојша Ђукановић потписали су уговор о изградњи прве фазе зграде за социјално становање у Белведерској улици.

- Ово је добра вијест за наше суграђане и суграђанке који су у стању социјалне потребе. Градимо 30 станова за социјално становање. Подсјетићу и да смо, по овом основу, у претходном периоду дали на коришћење 30 стамбених јединица- навео је Кашћелан.

Он је казао да му је посебно драго што ће зграду социјалног становања градити цетињска фирма Бомбетон, којој је пожелио успјешан рад, за који вјерује да ће бити на задовољство обје уговорене стране.

- Надам се да ћете након реализације уговора бити задовољни и квалитетом градње и брзином извођења радова- рекао је извршни директор Бомбетона Небојша Ђукановић. 

Изградња зграде за социјално становање требало би да почне у јануару 2022. године уколико временски услови дозволе. Објекат би требало да има 30 станова, од којих пет гарсоњера, 13 једнособних станова, 11 двособних и један трособни стан.

Сви станови имаће обезбијеђено паркинг мјесто и оставу у сутерену. Зграда се налази на 800 метара од историјског језгра града. Укупна вриједност уговорених радова прве фазе износи око 317,5 хиљада еура са ПДВ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 13:15