фото: Дан / - фото: Дан
03/12/2021 u 14:56 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Почиње предлагање за најбоље спортисте Бијелог Поља

Предлог за признање мора бити образложен и достављен ЈУ Центар за спорт и рекреацију- Комисији у року од 15 дана

На основу Одлуке о финансирању спорта предвиђено је да ЈУ Центар за спорт и рекреацију из Бијелог Поља додјељује једном годишње признања из области спорта. Објављен је јавни позив за додјелу годишњих признања из области спорта за 2021.годину, тако да се допис са предлогом спортиста и спортских организација за додјелу признања за 2021.годину бира у неколико категорија.

- Најбољи спортиста, млади перспективни спортиста,, спортска екипа године, спортски радник године, и тренер године,На крају ћемо изабрати најбоље, организовати свечаност и уручити награде - казао је Марко Масловарић, директор ЈУ Центар за спорт и рекреацију.

Спортске организације предлажу спортисте и спортске раднике који своје дјеловање остварују на територији Општине Бијело Поље, као и спортске организације  чије је сједиште на територији Општине Бијело Поље, а постигли су запажене резултате у 2021. години. Предлог за признање мора бити образложен и достављен ЈУ Центар за спорт и рекреацију- Комисији у року од 15 дана од дана објављивања на огласној табли ЈУ Центар за спорт и рекреацију и на сајту Општине Бијело Поље.

- Уз предлоге за додјелу годишњих признања из области спорта ЈУ Центар за спорт и рекреацију позива спортске организације да доставе све постигнуте резултате својих чланова на државним првенствима овјереним од стране матичних савеза - закључио је Масловарић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. avgust 2022 08:15