Prijem kod predsjednika Opštine / - OPŠTINA TIVAT
12/07/2023 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Podrška Tivćankama učesnicama takmičenja „Crna Gora u ritmu Evrope“

Njihov nastup publika će moći da podrži glasnjem, i to slanjem SMS poruke sadržaja PJESMA 16 na broj 14741. Linije za glasanje biće otvorene nakon nastupa svih takmičara

Predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović ugostio je ovogodišnje predstavnice Tivta na najvećem domaćem dječjem muzičkom takmičenju „Crna Gora u ritmu Evrope“, koje će biti održano predstojećeg vikenda. Ovim je i lično uputio podršku talentovanim Tivćankama: Dori Štampić koja će pjevati uz pratnju plesne grupe koju čine Anastasija Đurović, Iva Janković, Vanja Kosović, Denisa Srdanović i Anja Lazarević.

„Tivat je i prethodnih godina bilježio zapažene rezultate na ovom festivalu, zato ne sumnjam da će tako biti i u nedjelju. Ipak, za vas je najdragocjenije iskustvo, druženje i nova prijateljstva koja stičete“ – poručio je predsjednik Opštine i talentovanim djevojčicama poželio uspješan nastup.

Tivatske predstavnice na ovom takmičenju će 14. jula otići na pripremni kamp na Cetinje, gdje se takmičenje i održava dva dana kasnije. Na ovom putu pratiće ih koordinatorka manifestacije u ime Opštine Tivat Milica Ojdanić.

„Tokom maja i juna održana su dva pripremna kampa sa eminentnim stručnjacima iz oblasti muzike i plesa. Naše sugrađanke su uložile veliki trud i vjerujem da će predstaviti Tivat na najljepši mogući način“, istakla je Ojdanić.

Veliko finale takmičenja "Crna Gora u ritmu Evrope" biće održano u nedjelju, 16. jula, sa početkom u 21h, uz direktan prenos na RTCG. Njihov nastup publika će moći da podrži glasnjem, i to slanjem SMS poruke sadržaja PJESMA 16 na broj 14741. Linije za glasanje biće otvorene nakon nastupa svih takmičara.

“Ritam Evrope” je najveće dječije muzičko takmičenje, koje ima tradiciju dužu od deset godina i okuplja djecu osnovnog i srednjoškolskog uzrasta. Svaka Opština dobija po jednu pjesmu sa Evrovizije koju će predstavljati na državnom takmičenju. Talentovane Tivćanke nastupaju sa numerom "Cherry red", kojom se Rumunija predstavila na Evroviziji, a koja im je dodijeljena od strane organizatora takmičenja.

Pokrovitelj ovog muzičkog takmičenja i televizijskog formata su ambasadori zemalja Evrope, Evropske unije, Australije, i Izraela.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. jun 2024 20:27