/ - ZAPALJENO VOZILO MILJANE ĐURIŠIĆ/ - BILJANA MARKOVIĆ
22/09/2022 u 10:30 h
Biljana MarkovićBiljana Marković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pojašnjenje Sindikata doo “Komunalno Kotor”

Nakon jučerašnjeg saopštenja Sindikata kotorskog Komunalnog preduzeća, iz te radničke organizacije danas su je oglasili pojašnjenjem svojih navoda

Nakon jučerašnjeg saopštenja Sindikata kotorskog Komunalnog preduzeća, iz te radničke organizacije danas su je oglasili pojašnjenjem svojih navoda.

-U jučerašnjem saopštenju za javnost "Pozvani u MUP da damo izjavu povodom paljenja automobila izvršne direktorice DOO "Komunalno Kotor" koju ste dobili od naše sindikalne Organizacije, potkrala nam se greška čiju ispravku molimo da objavite.

Naime, na početku 4. pasusa stoji: "Predsjednik i potpredsjednik Opštine...", a treba da stoji: " Predsjednik Opštine gospodin Vladimir Jokić i potpredsjednik Skupštine Opštine Kotor gospodin Špiro Vulović su svojim neprimjerenim i neutemeljenim izjavama...".

Ova naša omaška već je proizvela reakcije ljudi koji nije ni trebalo da budu predmet naše izjave, pa Vas molimo da svojim objavljivanjem naše ispravke i izvinjenja pomognete smanjivanju već naraslih tenzija u ovoj za sve osjetljivoj stvari, piše u pojašnjenju Sindikalne organizacije preduzeća “Komunalno Kotor”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 22:55