Уништено возило члана Уједињене ЦГ / - Уједињена ЦГ
31/01/2022 u 11:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Покушај застрашивања одборника УЦГ у Беранама: Ми се не бојимо - слободу не дамо

Уједињена ЦГ користи прилику да поручи свима да уличарске методе и манир бившег режима који је страхом владао тридесет година немају утицаја на наше функционере и чланове

Уједињена Црна Гора најстроже осуђује срамни покушај застрашивања нашег одборника у СО Беране и лидера Општинског одбора УЦГ у овој општини, професора Мила Пајковића. Наиме, јуче је за вријеме мирног протеста, неко, или група њих, одлучио да своју политичку немоћ искаже тако што ће Пајковићу исцијепати, претпостављамо ножем, све четити гуме на аутомобилу, саопштено је из Уједињене ЦГ.

image

Уништено возило члана Уједињене ЦГ

- Уједињена ЦГ

- Пајковић је случај уредно пријавио полицији и у току су истражне радње. Уједињена ЦГ користи прилику да поручи свима да уличарске методе и манир бившег режима који је страхом владао тридесет година немају утицаја на наше функционере и чланове. Слобода је освојена, слободу ћемо бранити - наводи се у саопштењу.

Уједињена позива надлежне институције да хитно испитају случај до краја и да починиоца или починиоце изведу пред лице правде.

- А наручиоцима овог срамног покушаја застрашивања поручујемо: Ми се не бојимо! Ни професор Пајковић, нити било који члан Уједињене ЦГ неће одступити ни милиметар, јер ми своју слободу не дамо - навели су из Уједињене Црне Горе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 14:08