Побједу однијели ученици ОШ „Анто Ђедовић” / - Дан
17/05/2021 u 19:26 h
Драган СтојановићДраган Стојановић
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Полуфинале квиза: Ученици ОШ „Анто Ђедовић” најбоље познају свој град

Квиз за ђаке основних школа барске општине, уз поштовање епидемиолошких мјера организује Секретаријат за културу, спорт и младе Општине Бар, уз сарадњу са НВО „Медитеран Мултимедиа” и фирмом „Медиа Про”

У великој сали СО Бар јуче је одржано полуфинално такмичење XII квиза „Колико познајем свој град”, а најбољи су били ученици ОШ „Анто Ђедовић”.

Прво мјесто освојио је са 42 бода Страхиња Стриковић OШ „Анто Ђедовић”, други је био Марин Шалтић ОШ „Југославија” са 40, а трећа Анастасија Савић „Анто Ђедовић” са 39. Четврта је била Анастасијина старија сестра, Ксенија, са 36 бодова, а на петом мјесту Лаура Лукић као најуспјешнија из градске школе „Блажо Ј. Орландић”. Маша Радоњић из ОШ „Јован Томашевић” из Вирпазара била је осма, девето мјесто заузео је Илхан Дрљан из ОШ „Србија”, а 11 Фјорентина Лекпериq из ОШ „Ђ.К.Скендербег” из Остроса.

Квиз за ђаке основних школа барске општине, уз поштовање епидемиолошких мјера организује Секретаријат за културу, спорт и младе Општине Бар, уз сарадњу са НВО „Медитеран Мултимедиа” и фирмом „Медиа Про”. Такмичило се шест школа.

Такмичаре је поздравила Ирина Дабовић, секретар Секретаријата за културу, спорт и младе Општине Бар.

Свим учесницима су подијељене плакете, али и Европске омладинске картице, које омогућавају свим црногорским грађанима и грађанкама од 13 до 29 година да користе попусте и повраћај новца на преко 200 продајних мјеста у Црној Гори и више од 70.000 широм Европе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 18:21