Помоћ стигла у Петњицу / - фото: М.Н.
14/11/2021 u 09:20 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Посредством Хилала обрадовано неколико породица: Шири се талас доброчинства

Помоћ за неколико породица у виду основних животних намирница достављена је од стране наших волонтера. Донатори Самир Баруџија, Онур Латић и Тимошенко Нововић, побринули су се да шест породица добије оно што им је најпотребније, каже Нусрет Еровић

Даровање и помагање од стране донатора кроз Хуманитарни фонд Хилал, чије је сједиште у Бијелом Пољу и фондацију Хемиас, готово да је свакодневан.

- Помоћ за неколико породица у виду основних животних намирница достављена је од стране наших волонтера. Донатори Самир Баруџија, Онур Латић и Тимошенко  Нововић, побринули су се да шест породица добије оно што им је најпотребније. Права је срећа било видјети задовољство на лицима чланова ових породица које се иначе налазе у више него тешким животним условима, кад смо покуцали на њихова врата. И кад смо дали оно што њима у том тренутку значи пуно - каже Нусрет Еровић, потпредсједник Хуманитарног фонда ,,Хилал''.

image

Дарови обрадовали најмлађе

- фото: М.Н.

Претходно су наши волонтери били у Петњици, гдје су помоћ доставили за пет породица-каже он.

- Донацијом Ервина Балића обезбијеђене су намирнице за породице у социјалној потреби. Једноставним језиком,конкретним радом на терену, у сарадњи са донаторима покушавамо помоћи што више породица. Евидентираним ситуацијама на терену градимо слику и програм хуманитарног дјловања наших организација. Хвала донаторима, који помажу ове породице које су у невољи.  Хвала и волонтерима који несебично улажу свој труд и вријеме како би многе породице биле помогнуте, а садака донатора нашла свој пут доброчинства - наглашава Еровић.

Он додаје, да поруке донатора које се емитују кроз "таласе доброчинства" дају знак да добро и даље станује у срцима и души наших грађана. У наредном периоду припремамо помоћ за око 100 породица - каже он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 22:46