Гашење пожара у селу Каменци / -Б.Је.
05/10/2021 u 06:57 h
Božidar JelovacBožidar Jelovac
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пожар у селу Каменци причинио велику штету Голубу Станићу: Изгорели штала и 1.000 бала сијена

Приликом доласка на лице мјеста пожар је био у развијеној фази горења. У таквим околностима објекат се није могао спасити, истичу из Службе заштите и спасавања

У пожару, који се десио у селу Каменци, изгорели су штала и око хиљаду бала сијена у власништву пољопривредника Голуба Станића. Причињена је велика материјална шета, али је срећа да се и у вријеме избијања пожара у штали није налазила стока.

Како је саопштено из пљеваљске Службе заштите и спасавања, у гашењу пожара учествовале су двије ватрогасне екипе.

– Приликом доласка на лице мјеста пожар је био у развијеној фази горења. У таквим околностима објекат се није могао спасити – истичу из Службе заштите и спасавања и додају да се радило о објекту површине 80 квадратних метара, као и да ће истрага показати шта је довело до пожара који је могао да угрози и околне објекте, па и кућу Станића.

Село Каменци налази се у Мјесној заједници Шула и удаљено је од Пљеваља око 30 километара, а, како сазнајемо, Станић живи са малољетним сином и остарелом мајком, па ће му у санацији настале штете требати помоћ шире друштвене заједнице, поготово у адекватном збрињавању стоке и обезбјеђивању сијена за њену исхрану.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 06:23