Права Црна Гора / - NIKOLIC B. DRAGAN
20/11/2021 u 09:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Права ЦГ Бар: Оно нису ципеле наших упокојених чланова породица, већ ципеле из којих сте нас изували 30 година

Патронажне сестре су тада ишле по кућама да дају инфузије са витаминима јер су се грађани онесвјешћивали од глади, наводи се у саопштењу Праве

Постоји вирус који хара Црном Гором 30 година - зове се сиромаштво, а лијек постоји али је недоступан грађанима. Лако је из својих топлих домова пуних стомака у својој оријенталној тромости смишљати перформансе. Перформанс ципела, наводи се у саопштењу Праве Црне Горе Бар.

- Не, то нису ципеле наших упокојених чланова породица, већ ципеле из којих сте нас изували већ 30 година. Јасно је са чије адресе долази оваква перфидна слика у Подгорици. Адресе оног истог НКТ-a који нас је затворио у куће противно Уставу Црне Горе, гдје нам је забранио слободу кретања - основну слободу људског достојанства - наводи се у саопштењу Праве.

Истичу да је то онај исти НKТ због којег се у једној гарсоњери брачни пар професора посвађао око једне виршле, јер им достојанство није дало да траже помоћ у пакету Црвеног крста.

- Патронажне сестре су тада ишле по кућама да дају инфузије са витаминима јер су се грађани онесвјешћивали од глади. Склони да линчујемо појединца, замршени у својој неспособности знате само да тражите оставке.

Права Црна Гора Бар наглашава да се медицинско особље мора поштовати, као и Уставом загарантовано право на слободу избора - наводе из барског огранка Праве ЦГ.

Сматрају да се процес имунизације, која је препорука СЗО, може спроводити без уцјена и условљавања.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 04:25