Водовод зграда / -Драган Стојановић
23/12/2021 u 06:47 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Предузеће "Водовод и канализација" Бар покренуло нову акцију: Плаћање дуга на рате, без принудне наплате

Акција је покренута с циљем да се потрошачима омогући да по повољним условима репрограмирају своја дуговања, и на тај начин избјегну трошкове принудне наплате, а трајаће до 31. јануара наредне године

Постојећи програм репрограма дуга у ДОО "Водовод и канализација" додатно је иновиран, па је у овом предузећу 15. децембра покренута нова акција "На рате, без принудне наплате". Акција је покренута с циљем да се потрошачима омогући да по повољним условима репрограмирају своја дуговања, и на тај начин избјегну трошкове принудне наплате, а трајаће до 31. јануара наредне године.

Како каже извршни директор "Водовода" Младен Ђуричић, сложена економска ситуација, изазвана ширењем и трајањем глобалне пандемије, довела је цјелокупну привреду и грађане у тежак положај, умањујући у знатној мјери њихову платежну моћ.

- Полазећи од чињенице да наступају мјесеци када ће евидентно доћи до стагнације привредних активности, а с друге стране понашајући се одговорно у циљу одржавања континуиране, квалитетне и сигурне испоруке воде свим корисницима, креирали смо оптимално рјешење, за које сматрамо да ће корисници прихватити у великој мјери - каже Ђуричић.

Према његовим ријечима, уговор о репрограму физичка лица могу закључити ако нијесу платили два или више рачуна, а да они нису испод 100 еура, и за које није покренут поступак принудне наплате, они који имају дуговања по правоснажним пресудама и рјешења о извршењу, као и корисници који су у претходном периоду потписали репрограм, али није испоштована прописана динамика плаћања.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 14:06