/ - UNSPLASH, ILUSTRACIJA
26/01/2022 u 12:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

„Пријатељи животиња Подгорица“: Помозите да преживе зиму

Највећи проблем су нам мали штенци и мачићи, којих је све више, а које често нисмо у могућности да спасимо од хладноће и разних болести, наводи Влаховић

Невладина организација „ Пријатељи животиња Подгорица“ још једном моли све хумане појединце и друштвено-одговорне колективе да се прикључе акцији „Помозите да преживе зиму“ која за циљ има прикупљање средстава за лијечење и храњење напуштених животиња.

-Иако је акција покренута још у децембру прошле године, одазив је био неочекивано лош, ако изузмемо пар донација у храни и веома скроман прилив новчаних средстава. Наравно, наша организација од срца захваљује људима који су у овим тешким тренуцима одлучили да својим донацијама помогну напуштеним животињама. Такође, огромну захвалност дугујемо већини црногорских медија, без чије помоћи сав наш труд не би имао смисла-поручио је директор  НВО „Пријатељи животиња Подгорица“ Драгоје Влаховић.

Додаје:"Ипак, како смо већ потрошили све залихе хране, као и новчана средства опредијељена за помоћ и лијечење напуштених животиња, принуђени смо да молимо за помоћ, тим прије што се на улицама свакодневно појављује велики број напуштених животиња".

-Највећи проблем су нам мали штенци и мачићи, којих је све више, а које често нисмо у могућности да спасимо од хладноће и разних болести-наводи Влаховић.

Сви хумани људи могу донирати стедства на наш жиро рачун НВО „Пријатељи животиња Подгорица“ 535-16574-21(за више информација о жиро рачуну контактирати број  068/182-482),  контакт телефона/вибера НВО "Пријатљи животиња": 068/182-482.

-„Богат није онај ко пуно има, већ онај ко пуно даје“. Хвала унапријед свима који се одлуче да помогну промрзлим животињама у овим хладним и по њих веома тешким данима-закључују из поменуте НВО.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 18:13