Цетиње добија игралиште и породилиште / - Пријестоница
24/07/2021 u 09:59 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пријестоница добија породилиште

Уговор о овоj донациjи на Цетињу су потписали градоначелник Приjестонице Александар Кашћелан и извршни директор I&S Фондациjе Дарко Павићевић

Приjестоница Цетиње ће кроз донациjу I&S Фондациjе, вриjедну 40.000 еура, добити адаптирано породилиште и дjечjе одjељење у болници „Данило I”, ново хортикултурно уређење кружног тока на улазу у град као и ново дjечjе игралиште са пратећим мобилиjаром.

Уговор о овоj донациjи на Цетињу су потписали градоначелник Приjестонице Александар Кашћелан и извршни директор I&S Фондациjе Дарко Павићевић. Прецизирано jе да ће за планирану адаптациjу у болници „Данило I” бити потрошено 20.000 еура, док ће по 10.000 еура бити опредиjељено за кружни ток и дjечjе игралиште. Планирано jе да радови буду завршени до краjа ове године.

Градоначелник Кашћелан је истакао да жели да у своjе лично и у име грађана Цетиња захвали Фондациjи на овоj изузетно значаjноj донациjи.

– Ова локална самоуправа jе посвећена наjмлађоj популациjи jер jе свако улагање дjецу инвестициjа у будућност Цетиња – казао jе Кашћелан.

Он jе додао да посебно циjени чинjеницу да jе Фондациjа, упркос кризи изазваноj пандемиjом коронавируса, одлучила да помогне Приjестоници и допринесе унапређенjу квалитета живота Цетинjана и Цетинjанки.

Директор ове Фондације је истакао да је ово само први корак ка успостављању успјешне сарадње са Пријестоницом.

– Циљ нам jе да унаприjедимо квалитет живота дjеце и младих на Цетињу и у припреми jе план петогодишње сарадње између Фондациjе и Приjестонице – казао jе Павићевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 13:58