/ - ЕПЦГ илустрација
29/10/2021 u 11:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Продужен рок за промјену власништва на бројилима

Истичу да ће искључити са мреже наведене потрошаче уколико не приступе процедури промјене имена купца до 10. новембра

Електропривреда Црне Горе (ЕПЦГ) продужила је рок за подношење захтјева за промјену власништва на бројилима која се воде на преминула лица до 10. новембра.

-ЕПЦГ обавјештава кориснике бројила чије се власништво води на преминула лица, посебно 5.000 корисника који су наведени на списку објављеном на www.епцг.цом и порталу електронске управе (ради се о претплатним бројевима који имају дуг по основу утрошене електричне енергије и који су за неизмиривање истог утужени), да је због великог интересовања поново продужен рок за подношење захтјева са 1. новембра на 10. новембар. До сада је захтјев за промјену имена купца поднијело скоро 6.000 потрошача-наводи се у саопштењу.

Захвалили су се одговорним потрошачима који су препознали своју законску обавезу и покренули процедуру, а посебно потрошачима који нијесу на списку, а одговорно су приступили овој процедури.

-Имајући у виду велико интересовање за подношење захтјева и тренутну ситуацију са пандемијом ЦОВИД 19, потребну документацију, скенирану, могуће је, поред предаје на шалтерима, послати и на имејл адресе регионалних центара: снабдијевање.пг@епцг.цом (за градове Подгорица, Цетиње, Даниловград, Тузи), снабдијевање.бар@епцг.цом (за општине Улцињ, Бар, Будва, Тиват, Котор, Херцег Нови), снабдијевање.бп@епцг.цом (Колашин, Мојковац, Бијело Поље, Беране, Рожаје, Плав, Петњица, Андријевица, Гусиње), и снабдијевање.нк@епцг.цом (Никшић, Шавник, Жабљак, Пљевља). Када се на основу достављене документације припреми нови Уговор о снабдијевању, потрошачи ће бити позвани да дођу и потпишу уговор- казали су из ЕПЦГ.

Истичу да ће искључити са мреже наведене потрошаче уколико не приступе процедури промјене имена купца до 10. новембра.

Све информације могу се добити путем цалл центра 19100 (позиви ка овом броју су бесплатни из свих мрежа), путем имејл адресе цалл.центар@епцг.цом (као и претходно наведених имејл адреса), на званичним профилима ЕПЦГ на фејсбуку и инстаграму, као и на шалтерима ЕПЦГ-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 00:49