Директор Поповић / - Фото: ФБ
26/05/2021 u 17:16 h
Biljana MarkovićBiljana Marković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Грађани Рисна пријете блокадом болнице због смјене директора

Организатори су саопштили да протест организују у знак подршке овој установи, њеном директору и љекарима те болнице

Мјештани Рисна ће сјутра, 27. маја, у 9 сати у Рисну блокирати раскрсницу која води до Специјалне болнице за ортопедију, неурохирургију и неурологију "Васо Ћуковић" у знак протеста против најављене смјене директора ове здравствене установе Влада Поповића.                               

 – Подсјетимо наш Владо је је један од најбољих европских и свјетских стручњака из области неурохирургије. Дужни смо сви који су у могућности да сјутра изађемо на улицу и дамо подршку др Владу Поповићу. Правда за Влада – додаје се у обавјештењу објављеном на “Фејсбуку”, у групи “Планета Котор”.           

Смјена директора рисанске болнице је наводно најављена, а због случаја који испитује Основно државно тужилаштво у Котору, зашто нико од дежурних љекара у тој болници неколико дана није пријавио полицији, ни надлежном тужиоцу да је Беранац Ј. Ш.  (32) преминуо три дана након што је примљен у ту установу са повредама задобијеним у удесу који се 12. Маја догодио на магистралном путу Будва-Тиват, у мјесту Ковачко поље, у Грбљу, код Котора.

Организатори су саопштили да протест организују у знак подршке овој установи, њеном директору и љекарима те болнице, а повод је, како кажу, најава из Министарства здравља објављена у “Вијестима” да ће поводом овог случаја услиједити смјене у болници.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 15:25