/ Грађани бране доктора, фото Б.М.
27/05/2021 u 10:47 h
Biljana MarkovićBiljana Marković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(Видео) Протест грађана Рисна због најаве могуће смјене директора болнице

Мјештани су носили транспаренте са натписима; “Владо је дика болнице”, “ Не дамо те Владо”, “У одбрану др Влада Поповића и свих запослених”, Сачувајмо добри дух болнице који бди над болесницима”

Више десетина грађана блокирало је јутрос у 9 сати магистрални пут Котор - Херцег Нови у Рисну, код скретања за Специјалну болницу “Васо Ћуковић” Рисан, као и прилаз овој здраственој установи у знак подршке директору болнице др Владу Поповићу, чија смјена је наводно најављена након што болница три дана тужилаштву и полицији није пријавила да је преминуо пацијент Ј.Ш. из Берана. Протест је протекао без инцидената и мирно, уз музику, а обезбјеђивала га је полиција. Због протеста из правца Котора и Херцег Новог формиране километарске колоне возила.

Мјештани су носили транспаренте са натписима; “Владо је дика болнице”, “ Не дамо те Владо”, “У одбрану др Влада Поповића и свих запослених”, Сачувајмо добри дух болнице који бди над болесницима”. Како је било најављено, скуп је трабао трајати до 10 сати, али је прекинут десетак минута раније због створених великих гужви.

Фото и видео Биљана Марковић

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 03:31