Радионица Упознај свијет друштвених мрежа / - фото: Општина
20/02/2022 u 08:26 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радионица за младе “Упознај свијет друштвених мрежа”

Одржана прва од двије радионице за младе које спроводе Општина Бар и Омладински клуб Бар

У оквиру имплементације Локалног плана акције за младе које спроводи Општина Бар и Омладински клуб Бар, одржана је прва од двије радионице за младе.

Тема радионице која за циљ има неформалну едукацију младих била је “Упознај свијет друштвених мрежа”, а реализована је у сарадњи са НВО „Центар за омладинску едукацију” док је радионицу водила Милица Матовић.

Друштвене мреже, њихова заступљеност, зашто се користе друштвене мреже, како препознати лош садржај и добар садржај, те како он утиче на младе и на који начин бренд доприноси заједници, биле су само неке од тема радионице.

Млади су учили и о раду блогова, најпопуларнијих друштвених мрежа Фацебоок, Инстаграм, Линкедин али и о брендирању и креирању графичких рјешења.

Сви учесници на крају су добили сертификате о похађају обуке.

Оваква едукација од великог је значаја за младе људе који су најчешћи корисници друштвених мрежа, имајући у виду све опасности, злоупотребе, манипулације информацијама, лажне вијести и друге пријетње са којима могу да се сусретну и које могу да буде опасне по младе људе и друштво.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 00:21