Аутомобил упао у ископани канал у Радничкој улици / -Б.Је.
12/12/2021 u 06:17 h
Božidar JelovacBožidar Jelovac
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радови на атмосферској канализацији у пљеваљској Радничкој улици: Преко блата до кућног прага

У ископани канал недавно је упао аутомобил. То најбоље говори колико смо већ данима угрожени када је у питању прилаз до наших домова, каже Дејан Крвавац и истиче да због блата до кућа једва долазе и пјешице

Становници Радничке улице, у насељу Шевари, већ седам дана нијесу у могућности да приђу аутомобилима до својих кућа, јер локално предузеће Водовод изводи радове на реконструкцији атмосферске канализације. Становници Радничке улице тврде да радови нијесу довољно обезбјеђени, а највећи проблем ствара блато због којег је отежано кретање.

-У ископани канал недавно је упао аутомобил. То најбоље говори колико смо већ данима угрожени када је у питању прилаз до наших домова - каже Дејан Крвавац и истиче да због блата до кућа једва долазе и пјешице.

Да је ситуација крајње критична потврдио нам је и Марко Крвавац, који каже да радови дуго трају и да је ситуација неподношљива.

-Не љутимо се на раднике "Водовода" јер они раде добро, али ово није вријеме за рад. Не може се у ове зимске дане, када је радни дан кратак, радити на овако озбиљним пословима - сматра Марко Крвавац и додаје да је један дио насеља у потпуности одсјечен од свијета и да у случају хитне потребе до поједих кућа не би могло доћи ни ватрогасно а ни возило Хитне помоћи.

-Очекујемо да се наредних дана један дио посла заврши, али ће се асфалтирање вршитсасвим сигурно тек на прољеће- убијеђен је Марко Крвавац.

Инвеститор радова је Општина Пљевљаљ, а локално предузеће "Водовод" је извођач. Намјера инвеститора је да повеже атмосферску канализацију из насеља Гуке у колектор и даље према ријеци Ћехотини. Предузеће "Водовод" је током читаве године изводило сличне радове по цијелом граду, а главни проблем је што су послови у насељу Шевари касно почели, односно на крају грађевинске сезоне.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 11:53