Душан Раичевић / - Драган Стојановић
27/11/2021 u 13:34 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Раичевић: Однос Владе према општини Бар није адекватан

Као локална управа отворени смо за партнерство са свима који дијеле нашу визију развоја Бара као модерног и напредног града, казао је Раичевић

Предсједник општине Бар Душан Раичевић каже да је буџет за наредну годину дефинисан као развојни, па је чак 42 одсто средстава предвиђено за капиталне инвестиције.

image

Трг, општина Бар

- фото: Драган Стојановић

- То је пет пута већи износ у односу на оно што је предвиђено нацртом капиталног буџета Владе Црне Горе за наш град. Сматрам да овакав однос према Бару и његовим грађанима није адекватан, те ћемо тражити ревизију одлука које Бар стављају на маргине будућег развоја. Још једном молим да се уваже сви потенцијали нашег града који Бар чине најзначајнјим саобраћајним чвориштем, туристичким центром, те привредном локомотивом државе. Као локална управа отворени смо за партнерство са свима који дијеле нашу визију развоја Бара као модерног и напредног града - каже Раичевић, додајући да ће наредне године сам центар града добити нови изглед и ново рухо након толико времена.

image

Душан Раичевић

- фото: Драган Стојановић

- Трг Владимира и Косаре, прво мјесто сусрета града са туристима који долазе са обале, биће једно од његових љепших лица, и неће никога оставити равнодушним. Шта више, трг за чију смо инвестицију предвидјели 600.000 еура постаће мјесто окупљања свих генерација и гарантовати угодан амбијент - закључује Раичевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 14:32