Јованка Радичевић и Душан Раичевић / - фото: Општина Бар
04/06/2022 u 15:38 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Раичевић примио Јованку Радичевић: Бар да буде домаћин рукометног кампа за дјевојчице

Радичевић је поручила да је за Бар вежу први кораци у спорту те да жели да омогући младима да уз велике рукометне звијезде развијају своје потенцијале и постану врхунски спортисти

Предсједник Општине Бар Душан Раичевић примио је данас прослављену црногорску рукометашицу Јованку Радичевић. Они су разговарали о идеји организације Рукометног кампа за дјевојчице у Бару, који би носио име наше рукометашице.

Међународни камп, намијењен дјевојчицама од 12 до 18 година из држава региона, окупио би велики број стручњака и трофејних тренера из области рукомета који би дјеци преносили своја знања и искуства.

Раичевић је поздравио овакву идеју и захвалио се што су препознали потенцијале које Бар нуди за развој ове идеје, посебно у смислу спортске инфраструктуре и амбијента који је идеалан за развој младих талената у спорту. Он је најавио да ће локална управа подржати овакав пројекат јер је спорт најбољи репрезент и града и државе, али и да је ово сјајна прилика да млади уче од најбољих у рукомету.

Радичевић је поручила да је за Бар вежу први кораци у спорту те да жели да омогући младима да уз велике рукометне звијезде развијају своје потенцијале и постану врхунски спортисти.

Са састанка је поручено да ће заједничким напорима овај Међународни камп сигурно постати традиционални спортски догађај у Бару, те да се његова релизација очекује у јуну наредне године.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 15:44