Raičević sa barskim vatrogascima / - FOTO: OPšTINA BAR
13/09/2022 u 12:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Raičević barskim vatrogascima: Za vas nema izgubljenih bitaka

Ove godine pružili ste maksimalan odgovor na sve izazove i potvrdili da Bar ima sjajnu Službu zaštite, kazao je Raičević barskim vatrogascima

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević primio je danas predstavnike Službe zaštite i spašavanja koji su svojim angažmanom prevazišli sva očekivanja i potvrdili visok stepen posvećenosti. Predsjednik je njima uputio zahvalnost za sve borbe koje su vodili ove sezone, od požara sa kojima su se uspješno izborili pa do posljednjeg, spašavanja života dvojice turista u planinama iznad Bara pod veoma teškim uslovima.

Za vas nema izgubljenih bitaka. U vašem poslu posvećenost je na prvom mjestu i nikada nema predaje, što nam vi svaki put i dokazujete, kazao je Raičević.

- Ove godine pružili ste maksimalan odgovor na sve izazove i potvrdili da Bar ima sjajnu Službu zaštite ali i sjajne ljude u ovoj Službi, kroz sve sa čime ste se suočavali, a nerijetko su to neočekivane situacije koje izlaze i iz domena vaših nadležnosti - istakao je on.

Ispred Službe zaštite i spašavanja, njen načelnik Darko Vidaković, Aco Vulević i Dragan Radanović, zahvalili su se predsjedniku što lokalna uprava u kontinuitetu prepoznaje njihove napore i ostaje podrška njihovom radu. Oni su iskazali zajedničko uvjerenje da će obostrano raditi na dodatnom unapređenju uslova rada ove Službe u narednom periodu u najboljem interesu građana Bara i cjelokupne lokalne zajednice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 02:06