Ник Ђељошај и Еди Рама / - фото: Општина Тузи
03/08/2021 u 19:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рама посjетио Општину Тузи

На састанку разговарали су о наjновиjим политичким дешавањима у земљи, као и о недавним улагањима и проjектима коjе Општина Тузи реализуjе, наводи се у саопштењу.

Премиjер Албаниjе Еди Рама у склопу своjе посjете Црноj Гори посjетио jе и Општину Тузи, гдjе одржао састанак са предсjедником те општине Ником Ђељошаjем и његовим сарадницима.

Како су навели, Ђељошаj се захвалио Рами на континуираноj подршци коjу су он и Влада Албаниjе пружили Тузима као и његовоj посjети тоj општини.

– На састанку разговарали су о наjновиjим политичким дешавањима у земљи, односима са новом владом, као и о недавним улагањима и проjектима коjе Општина Тузи реализуjе – наводи се у саопштењу.

Рама jе обећао да ће поновити посjету Тузима, те поручио да ће том приликом детаљниjе разговарати о развоjу и проблемима са коjим се Албанци суочаваjу у Црноj Гори.

– Док jе Рама честитао предсjеднику на добром управљању општином, нагласио jе да jе данашња посjета симболична и обец́ао да ће врло брзо доц́и до jош jедне званичне посjете, на коjоj ц́е се детаљниjе разговарати о развоjу и проблемима Албанаца у Црноj Гори – закључуjе се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 04:04