13. јул Плантаже / - ФОТО: 13. јул Плантаже
14/12/2021 u 16:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Реаговање компаниjе “13. Jул-Плантаже” на данашњу изjаву предсjедника општине Тузи Ника Ђељошаjа

Компаниjа “13. Jул –Плантаже” jе наjвредниjи економски ресурс коjи послуjе на диjелу териториjе коjа припада општини Тузи

 - Компаниjа "13. Jул –Плантаже“ никада ниjе, нити ће бити неприjатељ развоjа општине Тузи. Напротив, у свим ситуациjама и отвореним питањима коjа смо до сада имали, поступали смо са пажњом доброг привредника, трудећи се да његуjемо добре међусобне односе.  Кад год се указала прилика, излалзили смо у сусрет свим захтjевима ове општине, што смо и недавно доказали даjући сагласност за реконструкциjу стадиона у Тузима, без коjе општина не могла реализовати оваj проjекат - наводе из компаније “13. Jул-Плантаже”. 

У односу на изjаву предсjедника општине Тузи, г–дина Ника Ђељошаjа да у компаниjи ниjе запослен ни jедан грађанин те општине,  истичемо да jе у компаниjи „ 13. Jул –Плантаже“, тренутно, стално запослено око 40 радника са пребивалиштем у општини Тузи, не рачунаjући сезонске раднике коjих такође има у знатном броjу. Ради се о вриjедним и добрим радницима коjи свакодневно даjу немjерљив доприонос у пословању, а Плантаже су њихов дом jеднако као и свих запослених у компаниjи. 

- У диjелу навода коjи се односе на земљиште у власништву Плантажа, коjе jе преведено из права коришћења у право своjине, истичемо да jе комплетна процедура извршена у складу са позитивним законским прописима тj. Законом о своjинско правним односима и Законом о управном поступку - саопштено је из те компаније. 

 - Компаниjа “13. Jул –Плантаже” jе наjвредниjи економски ресурс коjи послуjе на диjелу териториjе коjа припада општини Тузи, и све ове чињеницу би г-дин Ђељошаj требао да уважи приjе предузимања jедностраних потеза, коjи могу проузроковати велику штету за даље пословање Плантажа - заклјучили су из компаније "13. јул - Плантаже".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 11:06