Лепетани. Тиват / - фото: Општина Тиват
15/07/2021 u 10:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Саниране и асфалтиране улице на седам локациjа у Тивту

Како се истиче, саниран jе и асфалтиран дио локалног пута од Облатног према Жањицама

Дирекциjа за инвестициjе Општине Тиват jе у току прошлог мjесеца санирала и асфалтирала улице на седам локациjа у различитим дjеловима Тивта, укупне вриjедности од 100.000 еура, саопштено jе данас из кабинета предсjедника те општине.

Како се истиче, саниран jе и асфалтиран дио локалног пута од Облатног према Жањицама, до границе са општином Херцег Нови у дужини од два километра.

– Такође, саниран jе коловоз у Аеродромскоj улици у дужини 1400 метара, од царинског складишта Аеродрома Тиват до скретања за Брдишта и улица код куће Станишића у дужини од 700 метара – наглашаваjу у кабинету предсjедника општине Тиват.

Додаjу да jе у Крашићима саниран и асфалтиран пут до Горњих Крашића и мjесне цркве у дужини од 1200 метара.

– У Лепетанима jе проширен дио пута на дионици према Веригама, како би се на овом потезу омогућило лакше мимоилажење моторних возила. На Сељанову jе саниран дио Загребачке улице. Извршено jе и санирање улице Никелићи у дужини од 230 метара – наводе.

Санациjу локалних путева изводило jе предузеће Асфалт – бетон градња из Подгорице.

Из општинске Дирекциjе за инвестициjе од септембра наjављуjу наставак радова по основу Уговора о санирању и асфалтирању локалних путева.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 09:08