/ фото: СД
13/11/2021 u 12:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

СД: Премиjерова шок-честитка Цетињу

Сугеришемо и да му ниjе политички опортуно, а ни људски, да честита Дан приjестонице Црне Горе онима коjима jе у очи рекао да би му било драже да Црне Горе нема, наводе из СД

Премиjер Кривокапић jавио се данас без пардона да тугаљивим обраћањем честита Цетињу Дан приjестонице, а ми му сугеришемо да се то не ради два пута. Он jе своjу шок-честитку уручио 5. септембра, кад jе Цетињане засуо сузавцем и шок-бомбама.

И то му jе мало било, па сад спрема смjену министра МУП-а Секуловића jер Секуловић петог септембра ниjе дjеловао довољно брзо и брутално колико jе то Кривокапић желио. А желио jе, изгледа, да сатре Цетиње до краjа.

Сугеришемо и да му ниjе политички опортуно, а ни људски, да честита Дан приjестонице Црне Горе онима коjима jе у очи рекао да би му било драже да Црне Горе нема. Jеднако као што jе лицемjерно упућивати емотивне честитке онима коjи те, кад год те игром (не)срећних околности тамо пут нанесе, дочекаjу са отпором и гнушањем. Неко би рекао-онако како заслужуjете.

Па jош у писму дугом каже: "Грађанима Цетиња не смиjемо понудити додатне подjеле". А ми му кажемо: не било нам никад више таквог помирења какво и Цетињу и свима нама ви даjете, и не било нам никад више оваквих честитки.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jun 2024 11:09