Игор Голубовић на једној од ранијих сједница СО Пљевља / -Б.,Је.
13/02/2022 u 06:49 h
Božidar JelovacBožidar Jelovac
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сједница пљеваљског парламента заказана за понедељак: Авдовић преузима дужност

Голубовић је у четвртак одржао конференцију за навинаре на којој је саопшти да подноси оставку, коју су од њега тражили поједини функционери Демократске партије социјалиста и челници Бошњачке странке

Колегијум шефова одборничких клубова пљеваљског парламента одржаће се у понедељак, са почетком у 12 часова. Колегијум је заказао предсједник Скупштине општине Пљевља Драгиша Сокић, али још увјек није званично саопштено о чему ће се разговарати.

-Добио сам званичан позив за колегијум. Није нам речено о чему ћемо разговарати али је сасвим сигурно да је у најави сједница на којој ће се говорити о давању сагласности да потпредсједник општине обавља функцију предсједника до избора новог предсједника општине - казао је за "Дан" шеф одборничког клуба Социјалистичке народне партије Рајко Палибрк.

Од предсједника локалног парламента Драгише Сокића и предсједника пљеваљског ДПС-а, нијесмо могли дознати више детаља. У сваком случају очекује се да ће се сједница локалног парламента одржати током наредне недјеље, на којој ће се констатовати да је предсједник пљеваљске општине Игор Голубовић поднио оставку и дати овлашћење потпредсједнику општине Мервану Авдовићу да обавља послове предсједника.

Подсјећамо, Голубовић је у четвртак одржао конференцију за навинаре на којој је саопшти да подноси оставку, коју су од њега тражили поједини функционери Демократске партије социјалиста и челници Бошњачке странке а све из разлога што Голубовић није довољно уложио напор да се окречи графит са именом генерала Ратка Младића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 09:47