Славко Шоле Јанковић / - УРА
03/11/2021 u 19:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Славко Шоле Јанковић на челу цетињске УРА-е

Досадашњи предсjедник цетињског одбора УРА-е и потпредсjедник странке Филип Аџић истакао jе да jе посебно срећан jер на чело одбора долази засигурно наjбољи човjек коjи jе увиjек читавог себе улагао у борбу за друге, борбу за наjвеће људске и моралне вриjедности и идеале

На Цетињу jе данас одржана Трећа редовна конвенциjа Општинског одбора Грађанског покрета УРА Приjестонице Цетиње на коjоj jе, jедногласном одлуком присутних делегата одлучено да на чело цетињске УРЕ у наредном четворогодишњем мандату буде Славко Шоле Jанковић.

– Увиjек сам говорио да оно што има цетињска УРА нема нико други. Чврстину коjу jе показала ова група људи у претходних годину и по дана jе политички и друштвени феномен у Црноj Гори. Због наше непоколебљиве борбе за другачиjу и љепшу Црну Гору, претрпjели смо jавни линч. Ипак, сваки напад учинио нас jе чвршћим, а свака лаж и подметачина учинили су нас jачим – истакао jе Jанковић.

Захваљуjући се присутнима на указаноj части и повjерењу, Jанковић jе нагласио да нема те пропаганде коjа може уништити искрену идеjу око коjе се окупила цетињска УРА, указуjући да постоjи свиjет у коjем паре, приjетње и уцjене не помажу.

– УРА у свом раду има другачиjи приступ и приоритете у односу на конкуренциjу. Убиjеђен сам да онаj ко хоће, разумиjе нашу борбу за грађанску и европску државу и схвата све политичке потезе УРА-е – навео jе Jанковић.

Досадашњи предсjедник цетињског одбора УРА-е и потпредсjедник странке Филип Аџић истакао jе да jе посебно срећан jер на чело одбора долази засигурно наjбољи човjек коjи jе увиjек читавог себе улагао у борбу за друге, борбу за наjвеће људске и моралне вриjедности и идеале.

– Данас крећемо у нову борбу, никада тежу и никада изазовниjу, у борбу против свих, jер не пристаjемо да се додворавамо националистима, криминалцима, таjкунима, али ни реторградним структурама и страним плаћеницима. Не пристаjемо на њихове подjеле, на мржњу и радикализациjу. Због тога смо етикетирани, прогањани, блаћени и свакодневно нападани. Одлучно им поручуjемо маните се залудње работе – истакао jе Аџић.

Он jе нагласио да jе данас срећан jер jе цетињска УРА данас никад jача, никад jединствениjа, никад броjниjа, али и никада спремниjа и одлучниjа да иде до краjа зацртаног пута - до грађанске и европске Црне Горе, државе свих њених 620 хиљада грађана.

– Наставићемо да издаjемо њиховог вођу, његове офшор рачуне, намjештене тендере и измишљене субвенциjе. Издаћемо шверцере цигара, нарко кланове и њихове крваве паре, издаћемо њихове каматаше и батинаше. Зато ћемо издати све оне коjи су 30 година на грбачи обесправљеног народа черечили ову земљу и крали будућност младости црногорскоj – закључио jе Аџић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 23:16