Трг испред зидина Старог града / -скриншат
31/05/2022 u 22:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Свечано отварање сезоне у петак и суботу у Будви

На гламурозној бини на тргу испред Старог града уз најмодерније свјетлосне ефекте, смјењиваће се класична и модерна музика, оперске арије и изворне пјесме, као и перформанси за публику, најављено је из ТОБ

Свечана церемонија отварања сезоне биће одржаана у петак и суботу на тргу испред Старог града у Будви, саопштено је из Туристичке организације Будва (ТОБ).

Представница ТОБ, Анђела Бошковић, казала је да ће се, на гламурозној бини, уз савршен звук и најмодерније свјетлосне ефекте, смјењивати ноте класичних и модерних композиција, оперске арије и изворне пјесме, као и перформанси за публику, преноси Медиабиро.

“Уз један прави кабаре шоу, атмосфера ће заиста одисати гламуром и љепотом. Ријеч је о несвакидашњем догађају, и мало је рећи да се веселимо првом догађају оваквог типа у Будви – отварању љетње туристичке сезоне”, навела је Бошковић.

Она је најавила и који ће познати умјетници приредити незабораван провод током двије вечери манифестације.

“Програм почиње у петак у 21 сат, када ће наступити Том Оделл, Невена Божовић, Скy Целлос, а након тога почиње перформанс у којем ће Мина Русцхе, Петар Марић, Маттиа Занатта, Марија Нешић и многи други европски и регионални умјетници показати своја умијећа у модерном игроказу”, рекла је Бошковић.

Она је додала да ће сат након поноћи бити организован и афтерпартy на локацији тврђава Могрен, и наступи Ђ-а Ерика Касела и Надежде Димитријевић.

“Већ наредне вечери, са почетком у 21 сат и 30 минута, такође испред зидина старог града, наступиће маестро Бојан Суђић са фестивалским оркестром Виртуози и солистима. Такође, и ове вечери публику очекује перформанс са почетком у 23 сата и 30 ми8нута, као и Ђ журка, односно афтерпартy на тврђави Могрен један сат иза поноћи и Ђ Рогер Санцхез”, казала је Бошковић.

Како је раније саопштено, ТОБ први пут организује свечану Церемонију отварања сезоне, у сарадњи са Општином Будва и Скај мјузик корпорацијом, са циљем да привуче пажњу циљане јавности, повећа туристички промет на будванској ривијери у периоду предсезоне и створи догађај са јаким промотивним ефектом који ће постати један од најатрактивнијих у календару манифестација Будве, али и цијеле Црне Горе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 19:10