Милан Тичић / - ДПС
22/11/2021 u 09:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тичић: Свим грађанкама и грађанима Будве срећан Дан општине

У времену кад Будва, безмало као и приjе 77 година, брани своjе антифашистичке темеље, Будванке и Будвани не смиjу заборавити оне коjи су своjим животима и хероjством освоjили слободу, и учинили да идеjа о Будви живи, пише у честитки

У име Општинског одбора Демократске партиjе социjалиста Будва честитам свим грађанима Будве Дан општине, уз жељу да све наше политичке разлике подредимо jедном циљу - да Будви вратимо стари сjаj краљице Медитерана, наводи у честитки Милан Тичић, предсjедник Општинског одбора ДПС Будва.

- У времену кад Будва, безмало као и приjе 77 година, брани своjе антифашистичке темеље, Будванке и Будвани не смиjу заборавити оне коjи су своjим животима и хероjством освоjили слободу, и учинили да идеjа о Будви живи.

Наш град коjи данас заслужено носи епитет престонице црногорског туризма, треба додатно да унаприjеди своjе капацитете, обогати понуду и да иде ка jош већоj препознатљивости на међународноj туристичкоj мапи - наводи Тичић.

Због тога, како наводи, "очување медитеранске културе, традициjе суживота и мултиетничког склада као наjвиших вриjедности модерне, грађанске и европске Црне Горе, треба да буду темељи на коjима ће почивати даљи развоj Будве. Само европска, мултиетничка и мултиконфесионална Будва може бити угодно мjесто за живот свих њених становника".

- У име Општинског одбора ДПС Будва, jош jедном срећан празник свим Будванкама и Будванима, нек jе вjечна наша Будва и нек jе вjечна Црна Гора - наводи се у честитки Тичића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 21:03