Потписивање споразума
03/08/2021 u 16:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тиват: Потписан споразум о уступању и коришћењу пристаништа „Пине“.

редсједник Жељко Комненовић је нагласио да је ово први пут да ће на основу договора између Општине и Морског добра, читава површина Пина бити дата на управљање Комуналном предузећу

Директор Јавног предузећа за управљање морским добром Црне Горе Младен Микијељ и Предсједник Општине Тиват Жељко Комненовић су дана 03.08.2021. године потписали Споразум о уступању и коришћењу пристаништа „Пине“.

Јавно предузеће за управљање морским добром Црне Горе  и Комунално су закључили овај Споразум и уређују међусобна права и обавезе везано за коришћење чврсто изграђеног пристаништа к.п. 4888 КО Тиват.

Предсједник Жељко Комненовић је нагласио да је ово први пут да ће на основу договора између Општине и Морског добра, читава површина Пина бити дата на управљање Комуналном предузећу.

Директор Јавног предузећа за управљање морским добром Црне Горе Младен Микијељ истакао је важност овог Споразума имајући у виду управљачку политику предузећа на чијем је челу, “ да се главни општински ресурси врате грађанима”. Микејљ је нагласио да ЈПМД ради на поправљању негативног имиџа који предузеће има у јавности, и да је прави пут ка овом циљу препознавање интереса локалних заједница.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 01:44