Dobra voda turističko mjesto sa najvećom naplatom boravišne takse u opštini / - FOTO: TO BAR
10/08/2022 u 09:44 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

TO Bar: Dobra voda turističko mjesto sa najvećom naplatom boravišne takse u opštini

Trenutno su kapaciteti 100 odsto popunjen, nadamo se uspješnoj postsezoni. “Kalamper hotel & spa” je jedini objekat u Dobroj Vodi koji je otvoren cijele godine

Nakon brojnih posjeta predstavnicima turističke privrede, VD direktora Ivan Kovač, posjetio je i hotel “Kalamper hotel & spa” u Dobroj Vodi koja  je inače turističko mjesto sa najvećom naplatom boravišne takse u opštini, zbog čega zaslužuje posebnu pažnju i brigu, objavili su iz TO Bar na svojim zvaničnim onlajn kanalima.

Prema istim navodima, direktorica hotela “Kalamper hotel & spa” Zejnepa Dreković kazala je da je popunjenost smještajnih kapaciteta bila i te kako dobra, posebno u predsezoni.

- Trenutno su kapaciteti 100 odsto  popunjen, nadamo se uspješnoj postsezoni. “Kalamper hotel & spa” je jedini objekat u Dobroj Vodi koji je otvoren cijele godine.

Cijene noćenja sa doručkom za dvije osobe se kreću od 150 do 350 eura.

Najveći broj gostiju dolazi iz Srbije, dijaspore kao i sa tržišta Njemačke-naglasila je Dreković.

Vlasnik kompanije “Kalamper” Elvir Kalamperović, istakao je da je glavni problem ovog turističkog mjesta nedostatak parking prostora, glasna muzika, kao i svijest lokalnog stanovništva u pogledu čistoće, odlaganja otpada, kasnog otvaranja objekata, jer, kako ističe, Dobra Voda je gradić koji treba da bude “otvoren” tokom cijele godine.

- Kalamperović je uputio i pohvale na rad DOO Komunalne djelatnosti Bar, zbog ažurnosti prilikom odvoza smeća, dodajući da je potrebno  imati i policijski punkt koji će raditi 24 sata dnevno, zdravstvenu ustanovu i još jedan informativni biro.

Iz kompanije “Kalamper” vrlo su zadovoljni i kako je protekla manifestacija “Noć Velikog Pijeska”, te da su tom prilikom posjetili njihovo mjesto i premijer Crne Gore (Dritan Abazović)i ministar ekonomskog razvoja i turizma (Goran Đurović), i svojim prisustvom uveličali ovu svečanost  - navode iz TO Bar.

- Kao i ostalim hotelijerima,v.d.direktora TO Bar Ivan Kovač iskazao je zahvalnost na unaprjeđivanju turističke ponude, podizanju nivoa destinacije i obećao da će se truditi da njihovu ponudu prezentuje na najbolji mogući način kako u svijetu tako i na lokalnom nivou-zaključuje se u saopštenju TO Bar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. septembar 2022 09:48