Studijska posjeta predstavnika medija iz Slovenije / -  FOTO TO
29/06/2022 u 11:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

TOB: Studijska posjeta predstavnika medija iz Slovenije

Predstavnicima medija je predstavljeno prirodno i kulturno-istorijsko nasljeđe grada "između dvije čarobne obale", i to: Stari Bar, Stara maslina i Virpazar

Nakon brojnih studijskih posjeta medija Baru, koje su organizovane tokom ovog i prethodnog mjeseca, uslijedila je još jedna, koju je realizovala Turistička organizacija Bar, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom.

Ovom prilikom, Bar su posjetili predstavnici medija iz Slovenije, među kojima su bili Večer mediji d.o.o, Reporter, Siol.net i Primorske novine.

Predstavnicima medija je predstavljeno prirodno i kulturno-istorijsko nasljeđe grada "između dvije čarobne obale", i to: Stari Bar, Stara maslina i Virpazar. Tokom posjete Virpazaru upriličeno je i krstarenje Skadarskim jezerom i posjeta lokalnoj vinariji u Godinju. Nakon toga, slovenački novinari  su obišli Stari Bar i iskazali oduševljenje Starom čaršijom i šetnjom starobarskom kaldrmom.

Gosti su čak i u Sloveniji čuli za tradicionalno obilaženje oko stabla Stare masline, pa su i oni imali priliku zamisliti želje. Na kraju ih je dočekao domaćinski ručak u ‘Olive Garden Camp’ u Bartuli.

- Ivan Kovač, v.d. izvršnopg direktora, poželio je dobrodošlicu ovoj studijskoj grupi i izrazio nadu da ćemo imati veliki broj turista sa tog emitivnog tržišta. Novinari iz Slovenije su postavljali najviše pitanja vezanih za zaleđe Bara, kojim je ova grupa bila posebno impresionirana - ističe se u saopštenju Stručne službe TOB-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:05