Фото: Портал Дан / - Фото: Портал Дан
28/07/2021 u 11:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Трагедија код ријеке Таре: Пронађено беживотно тијело женске особе

Тијело настрадале је пронађено недалеко од моста на Тари у ријеци у близини манастира Архангела Михаила.Тијело трагично страдале је послато на обдукцију у Подгорицу

Рано јутрос пронађено тијело је трагично настрадале дјевојке из Пљеваља у ријеци Тари, јавља портал PV Informer.

Припадници Управе полиције рано јутрос су из ријеке Таре извукли тијело трагично страдале женске особе из Пљеваља.Тијело настрадале је пронађено недалеко од моста на Тари у ријеци у близини манастира Архангела Михаила.Тијело трагично страдале је послато на обдукцију у Подгорицу.

Потрага за несталом особом на Ђурђевића Тари; на мосту пронађене ствари

Према информацијама које су претходног дана биле доступне нашем порталу, нешто после 20 часова 27.јула.2021.године, непозната женска особа скочила је у ријеку изнад великог лука моста на Тари. На мосту је само остао ранац .Како се ради о ноћним условима, свака потрага за особом која је скочила са моста на Тари била је одложена за ране јутарње сате 28 јула.2021.године.

Припадници Центра безбједности Пљевља су непосредно по добијеној информацији стигли на мост на Тари ради прикупљања потребних информација и вршења увиђаја. У току јутра је реализована потрага за несталом особом.

За сад нема подробнијих информација из Управе полиције у вези овог трагичног догађаја.

Из надлежног тужилаштва нас портал је добио информацију претходног дана да је Дежурни тужилац наложио да се о догађају обавијести Више државно тужилаштво у Бијелом Пољу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 20:50