Мојковац / - фото: М.Н.
05/12/2021 u 12:23 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Три општине са сјевера организују радионицу о локалној демократији на Западном Балкану

Циљ радионице је планирање приоритета конкурса Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2) који ће бити објављен у оквиру кластера „Тара“

Општине Пљевља, Мојковац и Колашин и пројекат ReLOaD позвале су заинтересоване невладине организације са њихових територија на радионицу под називом „Утврђивање предлога приоритета ReLOaD2 конкурса“, која ће се одржати 8. децембра ове године, са почетком у 9 сати у малој Скупштинској сали Општине Пљевља. 

- Циљ радионице је планирање приоритета конкурса Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2) који ће бити објављен у оквиру кластера „Тара“ за невладине организације са територија општина Пљевља, Мојковац и Колашин. За учешће на радионици се могу пријавити све заинтересоване невладине организације са територије општина Пљевља, Мојковац и Колашин достављањем мејла са исказаним интересовањем за учешће и контакт детаљима кандидованог представника – име, презиме, имејл адреса и контакт телефон - наводи се у саопштењу.

У случају да пристигне велики број апликација за учешће, представници општина и УНДП ће, сходно расположивим капацитетима мјеста одржавања и оптималном броју учесника, а пратећи препоруке у вези с ковид-19, изабрати учеснике на основу критеријума активности и видљивости НВО у заједници и постигнућима у области у којој НВО дјелује, као и претходног искуства и укључивања НВО у процесе одлучивања и креирања политика. Одабрани представници ће бити обавјештени о учешћу од стране УНДП и даља комуникација настављена директно са њима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 02:56