NVU Žene Bara dobile automobil / - TO BAR
27/11/2023 u 19:14 h
D.S.D.S.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Turistička organizacija Bar donirala automobil NVU Žene bara

Iz nevladinog udruženja, koje upravlja Narodnom kuhinjom u Baru, ističu da je ova donacija bila prijeko potrebna od osnivanja i zahvaljuju se lokalnoj turističkoj organizaciji na dosadašnjom lijepoj saradnji i podršci

Turistička organizacija Bar donirala je NVU "Žene Bara" automobil. Iz nevladinog udruženja, koje upravlja Narodnom kuhinjom u Baru, ističu da je ova donacija bila prijeko potrebna od osnivanja i zahvaljuju se lokalnoj turističkoj organizaciji na dosadašnjom lijepoj saradnji i podršci.

- NVU „Žene Bara“ se od srca zahvaljuje TO Bar na donaciji automobila koji nam je bio prijeko potreban sve ovo vrijeme. Od samog osnivanja našeg udruženja, TO Bar nam je pružala bezrezervnu podršku u svakom segmentu naših aktivnosti i uvijek nam ukazivala povjerenje, na čemu smo im neizmjerno zahvalne. Tako i sada, ponosno možemo najaviti da ćemo na predstojećem sajmu turizma koji će se odrzati u Novom Sadu biti predstavnice našeg grada i posjetiocima sajma pripremiti razna jela tradicionalne i savremene barske kužine - navode u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 06:31