/ - фото: Д.С
03/06/2021 u 17:29 h
Драган СтојановићДраган Стојановић
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Туристичка организација Бар на регионалној "Road show 2021" кампањи у Бања Луци и Сарајеву

Два дана у оквиру кампање промовисана је туристичка понуда барске ривијере, залеђа и потенцијала Националног парка Скадарско језеро

Туристичка организација Бар је на регионалној „Road show 2021” кампањи у Бања Луци и Сарајеву. Два дана у оквиру кампање промовисана је туристичка понуда барске ривијере, залеђа и потенцијала Националног парка Скадарско језеро. Заинтересованост  грађана Босне и Херцеговине, као и представника медија наговјештај су да на овом тржишту Црна Гора је веома интересантна дестинација за љетовање.

ТО је првог дана посјете БиХ на тргу Крајина, у Бања Луци заједно са ЛТО Подгорице, Будве, Тивта, Котора у сарадњи са НТОЦГ, промовисала понуду општине Бар.

Велику заинтересованост за оно шта Црна Гора и град Бар нуде показало је пристуство великог броја представника босанских медија и то: Јавни сервис БиХ БХТВ, Јавни сервис РТРС, Елта Тв, АТВ, Радо РС, Независне новине, БН ТВ, портал Мондо.ба, Фактор.ба и Бањалука.ком али и становника Бања Луке који су са нестрпљењем причали о својим плановима за долазак у наш град.

Након промоције на тргу, у хотелу „Courtyard by Marriott” организован је радни ручак на ком су представници медија и привреде били у прилици да се упознају са туристичком понудом нашег града уживајући у кратком филму о Бару, као и у црногорској гастро и винској понуди.

Други дан посјете БиХ, протекао је такође радним ручком у Сарајеву, у ресторану „Пивница” гдје су присуствовали представници медија и туристичке привреде и то: ВИП ХД ТВ, Нова БХ ТВ, Аваз, Азра, Фактор, Визит БиХ, Бизнис Магазин, Ин Сторе, Лејдис Ин, Ексклузива, ФБЛ, БХ Радио, Ослобођење, Радио Сарајево, Фурај.ба, Фејс ТВ, Центротурс Агенција, Агенција Паспорт, Рилекс Турс.

Овај догађај су својим присуством увеличали Начелник Ибрахим Хаџибајрић и Амбасадор Црне Горе у БиХ Радован Миљанић.

Током оба дана посјете, ТО је у оквиру наградне игре која је организована за представнике медија, подијелила је вриједне награде,. пет ноћења са доручком за двије особе у хотелском смјештају.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 11:51